Vakantiepark Domein le Boulac

Vakantie op domein le Boulac in Durbuy

Ons vakantiewoning is gelegen op een prachtig vakantiepark le Boulac midden in de Ardennen. Het domein telt 105 vakantiewoningen in 35 hectare bos. Het is gelegen in Izier een deelgemeente van Durbuy. Op het domein kunt u de stilte nog ‘horen’. ’s Avonds, bij heldere hemel, lijkt het of U de sterren kunt ‘plukken’. U wordt wakker gemaakt door een prachtig koor van ontelbare vogelsoorten. De natuurlijke omgeving nodigt uit tot wandelingen die ware ontdekkingsreizen kunnen worden, omdat er zoveel te zien is.  Voor liefhebbers van mountainbike is Domein le Boulac een uitstekend punt van vertrek en een rustpunt bij aankomst. In de omgeving liggen tal van geschikte mountainbike routes. Soms, heel soms kunt U tijdens een ochtendwandeling in de omgeving zomaar een hert tegenkomen!

Tennisbanen Buiten zwembaden Speeltuin

Domein le Boulac is een vakantiepark met tal van faciliteiten: restaurant, grote speeltuin, buitenzwembad met ploeterbadje,  2 tennisbanen. De speeltuin, buiten zwembad en tennisbanen zijn gratis te gebruiken als huurder.

Het park behaalde in 2017 twee prijzen. Uitgereikt door BungalowSpecials.nl namelijk:

  • Het beste park van Belgie en
  • Beste park van de Ardennen!

Kinderanimatie in hoogseizoen

Tijdens het hoogseizoen is er in Domein le Boulac animatie voorzien. Zie voor meer info de receptie.
Op Domein le Boulac is er tevens een restaurant. Restaurant Le Hibou. Je kan er uiteraard ook terecht voor een kop koffie na een deugddoende wandeling, een gezellige borrel binnen of op het verwarmde terras. Restaurant Le Hibou is niet alle dagen van de week open, informeer best vooraf naar de openingstijden.
Zie voor de openingsuren op hun Facebookpagina